Se indlæg
 Udskriv debat
Europol sætter stort ind mod nyt pædofilt net-fænomen
Admin
'Brugen af internettet som platform for seksuelle misbrugere til at kommunikere, lagre og dele materiale med seksuel udnyttelse af børn fortsætter med at være en af internettets mest skadelige og afskyelige aspekter'.

Sådan indleder Europols European Cybercrime Center (EC3) deres årsrapport fra 2016.

I samme rapport slår EC3 fast, at 'livestreaming af børn på tværs af landegrænser bliver stadig rapporteret som en stigende trussel'. Derfor er fænomenet også et af organisationens hovedfokusområder.

Ekstra Bladet retter fokus mod de titusindevis af børn i Filippinerne, som dagligt bliver udsat for seksuelle overgreb foran et webcam til pædofiles fornøjelse.

Overgrebene sendes live fra børnenes hjem i de fattigste dele af landet til de pædofiles stuer verden over. Et show koster fra 100 helt op til flere tusinde kroner, alt efter hvad der skal ske på skærmen. Det er kunden, der bestemmer.

I Danmark kaldes fænomenet Rape on demand – voldtægt på bestilling.

Vi har besøgt de fattige slumkvarterer i Filippinerne, hvor overgrebene finder sted. Vi har talt med ofrene, deres familier, med bagmænd i sexindustrien og med myndighederne, som forsøger at stoppe en online-industri, som på kort tid har vokset sig til en millionforretning.

Læs nærmere på: Ekstra Bladet
Med venlig hilsen

Admin @ Filippinerne Portalen
www.filippinerne-portalen.dk
 
Spring til debat: